Fransız malı aracını balyozla parçaladı!

Almanya'da bir Türk, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddinin cezalandırılmasını öngören yasa tasarısını kabul eden Fransa meclisini, Fransız arabasını balyozlarla parçalayarak protesto etti.

Bremen Eyaleti'ne bağlı Bremerhaven kentinde otomobil alım satımı yapan Harun Yağcı, "Soykırımı İnkar Yasası'nı gündeme getiren Fransa'ya karşı protestosunu, işyerindeki Fransız marka bir otomobilin camlarını balyoz ve baltalarla kırdırarak dile getirdi. Eyleme, Türk kökenli Bulgaristan vatandaşları da katıldı.

FRANSIZ ÜRÜNLERİNE YER YOK
Genel olarak, Türk milletinin iyi niyetinin suistimal edildiğini söyleyen Yağcı, "Biz firma olarak Fransa'ya karşı protostomuzu dile getirmek amacıyla Fransa arabalarını imha kararı aldık. Protostomuz belki acımasız görülebilir ama kendi kanlı tarihine bakmayan Fransa'nın, sözde Ermeni soykırımını temcit pilavi gibi ortaya sürerek prim sağlamaya çalışması ve halkları bu konuda yanıltması da gaddarlık değil midir" diye konuştu. Çıkarları uğruna Türkiye'yi karalamaya çalışan Fransayı, bu girişimlerinden dolayı şiddetle kınıyoruz" diyen Yağcı, Fransa'nın bu girişimi, Ermeni diyasporası eyleminin bir parçası olduğunu ve bu konudaki tavrın değişmemesi halinde, Fransız arabalarını imha eylemlerini Almanya çapında 2015 yılına kadar sürdüreceklerini ve protostolarına katılmak isteyenlerede yardımcı olacaklarını söyledi. Yağcı, "Arabayla kalmayıp, her çeşit Fransız mamüllerini boykot edeceğiz. Kusura bakılmasın ama bizde artık, Fransız mamüllerinin yeri olmayacaktır" dedi.