Cihan Haber Ajansı Gündemi

24 Aralık 2011 Cumartesi

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın Menderes için Ankara Hacı Bayram Veli Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.

(12.15)

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türk Ocakları`nın 100. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İstanbul Ticaret Odası`nda düzenlenen ``1912`den Geleceğe İktisadi Hayatımız`` konulu sempozyuma katılacak. (09.45)

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Eskişehir`in Seyitgazi ilçesine bağlı Kırka beldesinde Van`dan gelen depremzedeleri ziyaret edecek. Şahin, AK Parti Merkez Tepebaşı İlçe Teşkilatı`nın kongresine katılacak, valiliği ziyaret edecek, Vilayet Hizmet Birliği pansiyon binasının açılış törenine katılacak. (12.00)

Memur-Sen, Fransa Büyükelçiliği önünde eylem yapacak. (11.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir’in Karabağlar ilçesinde partisinin ilçe kongresine katılacak. (13.00)

Başbakan yardımcıları Bekir Bozdağ ile Beşir Atalay Kırıkkale’de, AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi`ne katılacak. (14.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman’da, AK Parti Batman Kadın Kolları Kongresi ile Sokakta Çalışan Çocukların Rehabilitasyonu Projesinin kapanış programına katılacak. (11.00- 12.00)

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri, Ermeni soykırımı iddiasını inkâr edenlerin cezalandırılmasını öngören tasarının Fransa Meclisi`nde onaylanmasını Fransa Konsolosluğu önünde protesto edecek ve basın açıklaması yapacak. (11.00)

Ev tekstili ve perakende kuruluşu Özdilek Grubu’nun 600 kişiye istihdam sağlayacak 8. alışveriş merkezi Eskişehir’de açılacak. (11.00)

Rusya`nın başkenti Moskova`da iktidar partisi Birleşik Rusya`nın seçimlerde hile yaptığı gerekçesi ile muhalefet sokaklara çıkıyor. Bugün düzenlenecek gösteriye Sovyetler Birliği’nin eski liderlerinden Mihail Gorbaçov, başkan adaylarından Rus milyarder Mihail Prohorov gibi isimlerin de katılması bekleniyor. (12.00)

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen Rus-Türk ve Türk-Rus Ortak İş Konseyleri toplantısına katılan Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Rusya’nın hala en kolay girilen ve büyüme imkanı en fazla olan pazar olduğunu söyledi.

SPOR
Beşiktaş Jimnastik Kulübü 3 aylık olağan divan kurulu toplantısı İstanbul’da yapılacak. (11.00)

Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) tarafından ‘Türkiye’de Futbol Gerçeği ve Bursaspor’ konulu panel düzenlenecek. (10.00)