Başkentte Kar Etkisini Göstermeye Başladı

Meteorolojinin günler öncesinden haber verdiği kar, Ankara’da etkisini göstermeye başladı.

Gece saatlerinde sulu kar olarak başlayan yağış ilerleyen saatlerde hızını artırarak devam etti. Özellikle yüksek kesimlerde yolların binaların park ve bahçelerin kar tuttuğu görüldü.
Başkentliler ise kara hazırlıklı. İşe gitmek için evlerinden çıkan başkentliler paltolarını giymiş vaziyette şemsiyeleri açık otobüs duraklarına geldiler. Yollarda ise kar kürüme ve tuzlama araçları çalışmalara başladı. Şehir içinde belediye temizlik ekipleri kaldırım ve caddelere düşen ağaç yapraklarını temizliyor.

YAŞLI ÇİFT SOBADAN SIZAN GAZDAN ZEHİRLENDİ
Havaların soğuması ile doğalgaz ve karbonmonoksitten zehirlenme vakaları da başladı. Sobalarını yakıp yatan yaşlı çift, sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Demetevler 406 cadde no:22’de oturan Demirel ailesi olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Ahmet Demirel ile ismi öğrenilemeyen eşine sağlık ekipleri tarafından olay yerinde oksijen tedavisi yapıldı. Ahmet Demirel’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yetkililer havaların soğumasıyla beraber zehirlenme vakaların yaşanabileceği konusunda vatandaşları daha önce uyarmıştı.