Sacit Aslan'dan Erkan Özerman hakkında bomba iddia

Erkan Özerman ile Sacit Aslan canlı yayında adeta birbirine girdi. Aslan'ın Özerman'ın hakkındaki iddiası kavgayı iyice kızıştırdı. İkili birbirine hakaretler yağdırdı.

Sacit Aslan'dan Erkan Özerman hakkında bomba iddia
Sacit Aslan, İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Kıvanç Tatlıtuğ ve Azra Akın'ı yerden yere vuran Erkan Özerman'ı, katıldığı bir programda eleştirmişti.

Bugün Beyaz TV ekranlarında Seda Sayan'ın konuğu olan Özerman, Aslan'ın o eleştirilerine cevap verdi. Erkan Özerman, "Babası Sacit Aslan için çamurdan insan çıkarma sana da bulaşır dedi. Gittikçe çamurlaşıyor. Sacit Aslan benim muhattabım değil onu mahkemeye vereceğim" ifadelerini kullandı.

Sacit Aslan da, Erkan Özerman'ın kendisiyle ilgili olan iddialarını yanıtlamak için stüdyoya geldi. Aslan'ın gelmesiyle stüdyoda gergin anlar yaşandı. "Benim gıyabımda muhattap olma" diye stüdyoya giren Aslan'a Özerman, "Seda bu yaptığınız şeyler çok ayıp bir şey. Mahalle kavgası mı bu? Beni kimle muhatatap ediyorsun, kalkıp programdan mı gitmemi istiyorsun?" diye sordu.

"BABASIYLA ONU BEN BARIŞTIRDIM"

Sacit Aslan’la babası Fahrettin Aslan’ı barıştırdığını iddia eden Erkan Özerman’a Sacit Aslan, "Beni babamla barıştıran insan Petek Dinçöz" diye çıkıştı. "Herkes biliyor. Peki bana niye gelip babamla beni barıştır dedin?" diye soran Özerman'a Aslan, "Ben öyle bir şey demem" yanıtını verdi. Bunun üzerine"Çarpılırsın ulan. Beni muhatap etme Allah aşkına" diyen Özerman'a Aslan, "Ağız kalabalığı yapma" ifadesini kullandı.

Özerman, Aslan'ın hakaretleri karşısında zaman zaman Seda Sayan'a çıkışmaya devam etti. "Seninle muhatap olmak istemiyorum" diyen Aslan'a "Ben seninle muhatap olmadım" karşılığını veren Özerman Seda Sayan'a "Biz kendimiz güzel güzel bu konuları konuşsak olmuyor muydu? Böyle olacaksa gelmem sana" dedi.

İkili arasındaki tartışmalar sık sık birbirilerine hakaret etmesiyle devam etti.

Aslan'ın sözleri üzerine, "Terbiyesizlik etme" diyen çıkışan Özerman'a Aslan, "Ağzından çıkanı kulağın duysun. Sen benim Allahımı söyleyemezsin. Eline ayağına dikkat et de konuş" karşılığını verdi.
Özerman ise, "Dengesi bozulmuş bunun" dedi.

Sacit Aslan'dan Erkan Özerman hakkında bomba iddia

ÖZERMAN HAKKINDA ŞOK İDDİA

Erkan Özerman'ın gerçek yüzünün ortaya çıkmasını isteyen Sacit Aslan, Özerman hakkında şok bir iddia ortaya attı. Şarkıcı Semiha Yankı 17 yaşındayken Eurovision'a gittiğinde Özerman'ın Yankı'ya "Sen hala Barike misin?" diye sorduğunu iddia eden Aslan'a Özerman, "Çüş. Ayıp denen bir şey var. Görüyor musun ipin ucunu kaçırdı" diye çıkıştı. Buna karşılık Aslan, "Daha faciasını söyleyeceğim bir tarafına iner diyer korkuyorum"diye konuştu.

Böyle bir soru sorduğunu yalanlayan Özerman, "Böyle bir soru sorulur mu?" dedi.

Sacit Aslan'dan Erkan Özerman hakkında bomba iddia

"O gün Semiha Yankı'ya söylüyorsun Bugün Azra Akın’a diyorsun" diyen Aslan Özerman'a "Hadi lan" diye çıkıştı.

"Terbiyesizlik etme" karşılığını veren Erkan Özerman, "Bazı insanlarla oturup konuşulmaz" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Aslan, "Sen bana kurban ol. Sen benim eski ayakkabılarım olamazsın" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE