Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi

``Averajla Balıkesir Belediye Spor Kulübü`ne kaptırdığımızliderliği geri aldık``(fotoğraflı)KIRKLARELİ - 20.

12.2011 - Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, averajla Balıkesir Belediye Spor Kulübü`ne kaptırdıkları liderliği geri aldıklarını belirtti.

Gökçe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin yenilgisiz takımı Kırklareli Engelliler Takımı`nın, deplasmanda yine bu sezon yenilgi görmeyen Balıkesir Belediye Spor Kulübü`nü 72-51 yenerek, ligde birinciliğe yükseldiklerini söyledi.

Maddi sıkıntılar içerisinde bu işi götürmeye çalıştıklarını söyledikçe, herkesin kendilerinden uzaklaştığını ifade eden Gökçe, şöyle devam etti:``Ama artık böyle açıklamalarda bulunmayacağız. Kendi yağımızla kavrulacağız. Bu hafta deplasmana gitmemizde maddi ve manevi destekte bulunan Kırklareli Belediyesi ile Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine teşekkür ediyorum. Onların desteği ile gittiğimiz Balıkesir`de, Balıkesir Belediye Spor Kulübü`nü kendi evinde mağlup ettik. Averajla Balıkesir Belediye Spor Kulübü`ne kaptırdığımız liderliği de geri aldık. Ligdeki galibiyetlerimiz sürecek.``Gökçe, Kırklareli Engelliler Takımının basketbolcularından Davut Çalışkan ile Başar Koç`un 2012 Olimpiyatları Paralimpik oyunlarına katılma hakkı elde eden Tekerleki Sandalye ``A`` Milli Takım Kadrosuna alınarak, Milli Takım kampına katıldıklarını da kaydetti.

(NA-RC-ZZ)
Kaynak: AA