Sirozu bitki tedavisiyle yendi

İzmir'in Buca ilçesinde yakalandığı illet hastalıktan bitkiler sayesinde kurtulan adam doktorunu bile şaşırttı.

Sirozu bitki tedavisiyle yendi
Evli ve dört çocuk babası Muzaffer Kaya (62), karnında şişkinlik, mide bulantısı ve burun kanaması şikayetiyle gittiği hastanede karaciğerinin iflas etmek üzere olduğunu, siroza yakalandığını öğrendiğini belirterek hastalığını öğrendikten sonra da bunalıma girdiğini anlattı. Daha sonra hastaneye yatırıldığını belirten Kaya, "İki yıl boyunca bazen hastanede yatarak bazen evimde istirahat ederek tedavim sürdü. Fakat durumumda bir değişiklik olmadı. `Bu kadar hapı boşuna mı yuttum. Bu kadar masraf boşa gitti`diyordum. Çevremde bazı akraba ve dostlarım `Ege Lokman`a git belki faydası olur` diyorlardı. Ben böyle şeylere inanmıyordum. `Doktorların yapamadığını bitkiler mi yapacak?` diyordum. Fakat durumum her geçen gün daha kötüye gidiyordu" dedi.

Kaya, sonunda Ege Lokman`a gitmeye karar verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Manisa Kırkağaç`a giderek `Ege Lokman` olarak bilinen hebalist Şevki Güngör`ü bulduk. Kendisine yanımızda getirdiğimiz raporları gösterdik. Bir süre inceledikten sonra `siroz kafaya takılacak hastalık değil. Biz ne hastalar iyileştirdik` dedi. Ben bana moral vermek için bunları söylüyor diye düşünüyordum. Verdikleri bitkisel ürünleri kullanmaya başladığım ilk 15 gün içinde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Halsizliğim veburun kanamalarım durmuştu. Artık midem bulanmıyordu. Gayet sağlıklı hissediyordum kendimi. Aradan bir ay geçtikten sonra bana teşhis koyan ancak iyileştiremeyen doktoruma gittim. İlk muayene sonrası gözlerine inanamadı. `Olamaz` dedi. Bana nasıl oldu bu? diye sordu. Tahlil yapmayacak mısınız diye sordum? Tahlile ne gerek var turp gibi olduğun halinden belli dedi. Aslında sonucu oda merak ediyordu. Kan verdim ve birkaç tahlil istedi. Yanılmamıştı sonuçlar mükemmeldi. Nasıl bir tedavi olduğumu sordu. Ben dedoğruları anlattım. Manisa`da Şevki Güngör`e gittiğimi söyledim. Bana dönerek `iyi yapmışsın` dedi. Şevki Bey sayesinde hayata yeniden tutundum. Kendisine teşekkür ediyorum."

Sirozu bitki tedavisiyle yendi

Muzaffer Kaya`yı evinde ziyaret eden herbalist Şevki Güngör, geçmiş olsun dileğinde bulunarak şunları söyledi: "Yakalandıkları amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan hastalar son umut olarak bize geliyor. Biz de uzun bir geçmişe dayanan bitkisel destek tedavi yöntemlerimizle hastalara yardımcı olmaya çalışıyor, şifa bulmaları için uğraşıyoruz. Bunu yaparken de onları kendi kaderlerine bırakmıyor, sürekli görüşüyor, ilgileniyoruz. Bugün de bu amaçla Sayın Muzaffer Kaya Bey`i ziyaret ettim. Kendisiniiyileşmiş olarak görmek onun kadar en az beni de çok mutlu etti. Artık hastalığından eser kalmadı. İnşallah bir daha böyle kötü bir hastalığa yakalanmaz. Tekrar kendisine geçmiş olsun diyorum"
Kaynak: İHA