Maçın Ardından

20.

12.2011 - Türkiye Kupası 2. turunda Kartalspor`u 3-1 yenerek bir üst tura yükselen Adanaspor`un Teknik Direktörü Levent Eriş, ``Kupada kazanarak bir üst tura yükselmenin bizim için en azından prestij ve vitrin olarak önemli olduğunu düşünüyorum`` dedi.

Eriş, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, 2011 yılının son kupa müsabakasını acısıyla tatlısıyla bitirdiklerini söyledi.

Kartalspor maçını değerlediren Eriş, ``Kupada kazanarak bir üst tura yükselmenin bizim için en azından prestij ve vitrin olarak önemli olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda da kazandığımız için futbolcularımı kutluyorum. İnşallah ikinci devreye Adanaspor takımı hem ligde istediği hedefi ulaşabilecek, kupada da gidebileceği en uç noktaya gitmek için mücadelesini sonuna kadar sürdürecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum`` diye konuştu.

Eriş, 2011 yılının Adanaspor için zaman zaman ``skorsal`` olarak zor günlerle bittiğini belirterek, ``2012`de Adanaspor takımının hedefine çok daha güzel şekilde ulaşacağını düşünüyorum`` diye konuştu.

Eriş, futbolcuların durumu ile ilgili bir soruya ise şu yatını verdi:``Bir futbulcu Adanaspor kadrosunda yer alıyor ise o kadroyu hak etmiştir. Ama bizde önümüze bir tablo koyacağız genel bir devreye bakarak değerlendirme yapacağız. İkinci devre Adanaspora yakışır bir kadro oluşturmak istiyorum. Bu demek değil ki göndereceğiz arkadaşlar yakışmıyor ama hedefler örtüşmüyorsa birlikte olmanın takımı başarıya götüreceğine inanmıyorsak yollarımızı ayırılması kadar doğal bir şey yok. Yollarımızı ayıracağımız ve kadroya dahil edeceklerimiz olacak. Önemli olan Adanaspor`un varlığıdır. Adanaspor`a en iyi hizmeti edebilecek sporcuları takım içerisinde tutabilmektir.``İkinci yarı daha farklı bir Adanaspor seyrettirmek istediğin anlatan Eriş, ``İlk devre acısıyla tatlısıyla bitti. Oyun olarak kötü değildik ama mücadele anlamında çok beğendiğim bir takıma sahip değildim. Mücadele ederseniz bu ligde kazanırsınız. İlk devre bu mücadeleden biraz yoksunduk. İkinci devre daha iyi olacağız`` dedi.

Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş ise toplantıya katılmadı.

(VOL-ERS)
Kaynak: AA