Gündemi sarsacak Yeşil iddiası

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Dinamit'te öne sürülen"Yeşil" iddiası gündemi derinden sarsacak.

Gündemin nabzını kokusuzca tutan Dinamit'in moderatörü Latif Şimşek, oldukça tartışılacak bir iddiayı gündeme getirdi.

Gündemi sarsacak Yeşil iddiası

YEŞİL'DEN GELEN MESAJI AÇIKLADI

Moderatör Latif Şimşek, 15 yıldır kayıp olan Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım tarafından kendisine ulaştırılan ses getirecek mesajı canlı yayında açıkladı. Yeşil'in, bir akrabası vasıtasıyla kendisine bu mesajı ulaştırdığını söyleyen Latif Şimşek Mahmut Yıldırım'ın yaşadığını ve estetik bir operasyon geçirdiğini öne sürdü.
Latif Şimşek, Yeşil'in yaşadığına kendisinin de inandığını ifade ederek " Mesajı getiren Mahmut Yıldırım'ın çok yakınında olan bir kimse olduğunu iddia ediyor. Akrabası ve köylüsüymüş. Onunla görüşüp bana geldiğini söyledi. Söylediği aynen şudur: Mahmut Yıldırım en güvenilir moderatör olarak gördüğü için mesajı bana göndermek istemiş. Bir estetik operasyon geçirdiğini, yaşadığını bildirmek istemiş." dedi.

DERİN YAPILANMA TARİHE NOT DÜŞMEK İSTİYOR
Latif Şimşek, Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım'ın kendisine gönderdiği ilginç bilgileride canlı yayında şu sözlerle açıkladı:
Bazı bilgiler geldi ve Mahmut Yıldırım'ın bu bilgiyi bana iletmesini istediğini söyledi. Mesela şöyle bir bilgi: Turgut Özal'ın 17 Nisan 93, Eşref Bitlis'in ölümü 17 Şubat 93, Aydın Menderes'in asılması 17 Eylül 1961 ve Danıştay Saldırısı 17 Mayıs 2006, Aydın Menderes'in uçak kazası geçirdiği ve sağ kurtulduğu kazanın tarihi 17 Şubat 1959. Dikkat ettiyseniz tamamı farklı ayların 17'sinde gerçekleşen olaylar. Ve yine Mahmut Yıldırım'ın yorumu olarak bana geldi. Türkiye Cumhuriyeti'nin, tarihte kurulan 17. Türk devleti olması hasebiyle derin yapılanmanın bu önemli eylemlerin tamamını ayın 17'sinde gerçekleştirerek tarihe bir not düşmek istediklerini söyledi.

YEŞİL, SANA KONUŞMALI

Rasim Ozan Kütahyalı ise Yeşil'in güvenilir moderatör konusunda haklı olduğuna dikkat çekerek "Sen şu anda Türkiye'nin güvenilir ve en fenomen moderatörüsün. İnternette ismin fenomen moderatör olarak dolanıyor. Bana göre gelip sana konuşmalı. Bence artık olması gereken bu. " diye konuştu.

BEYAZ GAZETE