Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Eskişehir`de Anadolu Üniversitesi Türkiye Radyo Televizyon (TRT) Kurumu ve Cambridge University Press işbirliği ile gerçekleştirilen ``Uzaktan İngilizce Dil Eğitim Programı``nın açılış toplantısına katılacak.

Arınç daha sonra Bursa’da AK Parti Osmangazi İlçe kongresine katılacak. Ardından Sağlık Kurultayı’na iştirak edecek. (14.00/18.00/20.00)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, engellileri parti genel merkezinde kabul edecek. Etkinliğe CHP’nin engelli milletvekili Şafak Pavey de katılacak. (10.30)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, makamında Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm ve Eğitim Derneğini kabul edecek. (13.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Avrasya Üniversitesi ek bina temel atma töreni ile Trabzon Belediye Asfalt Şantiyesi’nin açılışını katılacak. Bakan Erdoğan, daha sonra da AK Parti Siyaset Akademisi’nde konuşacak. (10.00/11.00/14.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Kırşehir`de, "1. Kırşehir Ekonomi ve Yönetim Çalıştayı"na katılacak. Bakan Dinçer, Vali Mehmet Ufuk Erden ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci`yi de makamlarında ziyaret edecek. (10.00/17.30)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun Almanya temasları izleniyor.


Avrupa Bakanı Egemen Bağış, Antalya`da düzenlenen Resort Turizm Kongresi`ne katılıyor (09.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’da temel atma ve açılış programlarına katılacak.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Çankırı’da açılış ve temel atma törenine katılacak. (11.00)

AK Parti Ankara İl Başkanlığı Dünya Engelliler Günü sebebiyle Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği programla engellilere akülü araç ve çeşitli hediyeler verecek. 15.00

Ankara Spor Salonu`nda Türk Telekom - Aliağa Petkim maçının öncesinde Mehmet Okur için veda töreni düzenlenecek. (16.30)

Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta maçlarına Gaziantepspor – Samsunspor, Gençlerbirliği – Galatasaray ve Fenerbahçe – Ankaragücü karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig’de 14. hafta maçları TKİ Tavşanlı Linyitspor-Göztepe, Kayseri Erciyesspor-Elazığspor, Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa-Sakaryaspor karşılaşmalarıyla başlıyor. (13.30/16.00/19.00)