Acılı Annenin Feryadı

Antalya`nın Kundu bölgesinde alabora olan tekneden denize düşerek kaybolan web tasarımcısı Bülent Ok`un cesedi bulunurken, annesi Saadet Ok ile eşi Banu Ok sinir krizleri geçirdi.

Acılı Annenin Feryadı
Antalya`nın Kundu oteller bölgesinde pazar sabahı balık avlamak için denize açılan 3 arkadaşın bulunduğu tekne, fırtına ve dev dalgalar nedeniyle alabora olmuştu. Olayda Avukat Ahmet Şahin yaşamını yitirirken, gazeteci Ahmet Rışvanlı kurtulmuş, web tasarımcısı Bülent Ok ise kaybolmuştu. Grafiker Bülent Ok`un cesedi, 24 saat sonra olay yerinden 10 kilometre uzaklıktaki Örnekköy sahilinde kayalıklarda bulundu

HAYIRLI HABERLERİNİ ALMAYA GELMİŞTİM Cesedin üzerini açtıran yakınları sinir krizleri geçirirken, anne Saadet Ok "Oğlumun hayırlı haberlerini almaya gelmiştim" diye feryat etti. Bülent Ok`un şoka giren eşi Banu Ok da, "Yüzünde bir şey var mı?, Boğularak mı ölmüş?" gibi sorular sordu.
Kaynak: İHA