Ünlü Popçular Şarkılarını Van İçin Söyledi

Şişli’de ünlü popçuların Van’daki depremzedeler için verdiği konsere izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

Ünlü Popçular Şarkılarını Van İçin Söyledi
İstanbul Kongre Merkezi`nde gerçekleşen konsere katılım yüksek olunca salonda oturacak yer kalmadı.
Van depreminin ardından pek çok organizasyon ile deprem mağdurlarına destek olan Kimse Yok Mu Derneği, Şişli Belediyesi ile İstanbul Kongre Merkezi’nde ‘Van için Pop’ konseri düzenledi. Çok sayıda pop sanatçısının bir araya geldiği konserden elde edilen gelir, depremde kaybedilen öğretmenlerin anısına bölgede 75 odalı bir öğretmenevi inşa edilecek. Konser sırasında SMS aracılığı ile toplanan yardımlar da deprem bölgesine gönderilecek.
Konsere katılan izleyiciler, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. Sanatçılar ise Van için yapılan organizasyonlara katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Müziğin de etkisi ile salondaki coşku zaman zaman arttı. Müzikseverlerin akın ettiği konserde, yer kalmayınca vatandaşlar merdivenlere oturarak konseri izledi.

Konserde sahne alan sanatçıların isimleri şöyle: Demet Akalın, Hande Yener, Deniz Seki, Gülşen, Bengü, Burcu Güneş, Sibel Tüzün, Yeşim Salkım Tuğba Özerk, Hazal, Mustafa Ceceli, Murat Boz, Emre Altuğ, Keremcem, Levent Yüksel, Kutsi, Ümit Sayın, Metin Arolat, Berkay, Berksan, Süyehl ve Behzat Uygur kardeşler.