Konsere Yoğun İlgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin, Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) ve Yoksullara Yardım ve Eğitim Vakfı (YOYAV) ile ortaklaşa düzenlediği müzik konseri başkentlilerden ilgi gördü.

Konsere Yoğun İlgi
Kocatepe Kültür Merkezi`nde düzenlenen konser sema gösterisiyle başladı. 75 dakika boyunca birbirinden güzel eserlerin sunulduğu konser izleyenlere hoş bir gece yaşattı. YOYAV Genel Başkanı Dr. İbrahim Ateş, "Hazreti Mevlana`nın vuslat gecesine denk getirdiğimiz bu konser, içimizde iz bırakan, gönül tellerimizi titreten müstesna bir program oldu. Büyükşehir Belediyesi yıllardır bu etkinliğe büyük katkı veriyor. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker de gecede sunulan seçkin örneklerle insanların duygularına hitap edildiğini ifade ederek, "Birçok sanatseverin katıldığı, takip ettiği bu anlamlı gecede `Dayanışma dostluğun direği ve insanlığın gereğidir` diyoruz" diye konuştu. Hoş bir gece geçirdiklerini belirten izleyenler de muhteşem bir müzik ziyafeti sunulduğunu söyledi. İzleyenler başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere geceyi düzenleyenlere ve musiki topluluğuna teşekkür ettiklerini bildirdi. 12-18 Aralık Yoksullarla Dayanışma Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlik kapsamındaki konserde, SOS Başkanı Nevin Uğurlu ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Şeker Orkestra Şefi`ne plaket sunarken, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan ise sanatçıları tek tek kutlayıp çiçek verdi.
Kaynak: İHA