Bedrettin Dalan sahte kimlik iddialarını reddetti

Ve Gol canlı yayınına yine Bedrettin Dalan damgasını vurdu...

Bedrettin Dalan sahte kimlik iddialarını reddetti
3,5 yıl aradan sonra Türkiye'de ilk defa Beyaz Tv'ye konuşan Ergenekon firarisi Bedrettin Dalan'ın Alman istihbaratı tarafından verilen kimliği oldu iddiası "Ve Gol" programını karıştırdı. Karlıbel'in iddiaları üzerine canlı yayında bağlanan Bedrettin Dalan'ın avukatı Celal Ülgen'i canlı yayında Bedrettin Dalan arayıp iddiaları yalanlayınca, Dalan dolaylı yolda 2. kez Beyaz Tv yayınına bağlanmış oldu.

Bedrettin Dalan sahte kimlik iddialarını reddetti

SAHTE KİMLİKLE DOLAŞIYOR

Beyaz Tv'de ekrana gelen ve haftanın spor gelişmelerinin değerlendirildiği "Ve Gol"de gazeteci Talip Doğan Karlıbel, Ergenekon'un firari sanığı Bedrettin Dalan'ın Alman istihbaratı tarafından verilen kimlikle Almanya'da yaşadığını öne sürünce, Dalan'ın avukatı Celal Ülgen canlı yayına bağlandı.

CANLI YAYINDA İLGİNÇ DİYALOGLAR

Talip Doğan Karlıbel'in iddialarını yalanlayan Ülgen "Bu söyledikleriniz havada kalan iddialardır." dedi. Bu tür kimliklerin Photoshop tekniği ile yapılabileceğini kaydeden Dalan'ın avukatı Ülgen ile programın yorumcuları arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı.

ARTİSTLİK YAPMAYA GEREK YOK

Karlıbel'e iddiaları nedeniyle tepki gösteren Celal Ülgen " Öyle artistlik yapmaya gerek yok." dedi. Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın kendisi sorgulamaya hakkı olmadığını söyleyen Ülgen "Sayın Çakar. Soyadınız Çakar, bu işleri çakmanız lazım. O nedenle beni sorgulamaya kalkmayın. Demagoji yapıyorsun Çakar." ifadelerini kullandı.

ERKEKLİĞİMDEN ŞÜPHENİZ Mİ VAR

Ahmet Çakar'ın ve Talip Doğan Karlıbel'in canlı yayında ki iddialarına cevap vermekte zorlanan Ülgen "Erkekseniz teker teker gelin. Yavaş yavaş teker konuşunda bende cevap vereyim." dedi. Ahmet Çakar'ın "Erkekliğimizden şüphe mi ediyorsunuz yoksa?" sözlerine ise Ülgen "Ben size bir metre bile mesafede yaklaşmadığım için, onu kontrol etmedim." diye cevap verince, stüdyoda ilginç diyaloglara sahne oldu.

DALAN BU SEFER DOLAYLI YOLDA BAĞLANDI

Beyaz Tv canlı yayınında Bedrettin Dalan'la ilgili ilginç gelişmelerde yaşandı. Talip Doğan'ın Karlıbel'in iddiaları üzerine Ergenekon firarisi Bedrettin Dalan, avukatı Celal Ülgen'in eşini aradı ve öyle bir kimliğin olmadığını söyledi. Bedrettin Dalan'ın eşine verdiği bilgileri canlı yayında aktaran Celal Ülgen, Dalan'ın kimliğin sahte olduğunu ve hiç bir kimlikle dolaşmadığını söyledi. Bedrettin Dalan'ın söylediği sözleri canlı yayında aktaran Ülgen "Bedrettin Dalan kesinlikle o kimlik sahteymiş. Ve bunun hesabını mahkemede soracağım demiş" bunu da aynen iletiyorum." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE