'toplumun Çöküşü De Aileden Başlar'
Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından `Aile İçi İletişim ve Problemlerin Çözümü` konulu seminer düzenledi.

Demiri ve çimentosu eksik olan binaların yıkılıp gideceğini belirten Es, "Bu da toplumun bir evi olan aile de nesillerin enkazın altında kalmasına sebebiyet verir. Nasıl ki bir kanser en ufak bir hücre de başlar, sonra yayılır diğer komşu hücreye oradan da bir kitle oluşturur. Toplumun çöküşü de aileden başlar." diye konuştu.
Dr. Figen Barlas Es, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Eşler arasında hediyeleşme önemlidir. Kadın ve erkek her zaman birbirine yatırım yapmayı ihmal etmemelidir.”
Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hatice Aslan ise katılımcı Es’e seminere katıldığından ve bilgilerini paylaştığından dolayı teşekkür etti.
