Beü'den Birlik ve Beraberlik Mesajı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Mahmut Doğru hakkında ulusal bir gazetede çıkan haberlere tepki gösteren okulun dekan yardımcıları, meslek ve yüksekokul müdürleri, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Beü'den Birlik ve Beraberlik Mesajı
BEÜ`nün akademik personeli Rektör Doğru`nun ısmarlama haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını öne sürerek kendisine destek ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Prof. Dr. Mahmut Doğru ise, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek duyarlılıklarından dolayı tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.

Ziyaret sonunda akademik personel tarafından Rektör Mahmut Doğru`ya hediye edilen çiçeğin üzerindeki kartta ise, "Vatanını seven, ona en iyi hizmet edendir. Tüm gücümüzle sizin yanınızdayız Sayın Rektörümüz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.
Kaynak: İHA