İstanbul’dan Bartın Amatör Spora Yardım

Bartın Amatör liginde mücadele eden, Kumluca Esnaf Spor`a gönderilen spor malzemeleri törenle dağıtıldı.

İstanbul’dan Bartın Amatör Spora Yardım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Bartın Amatör liginde mücadele eden, Kumluca Esnaf Spora 40 adet eşofman, 45 adet forma, 40 adet yağmurluk, 22 adet top, 22 adet sporcu çantası, 2 adet sağlık çantası, 22 adet yelek, 35 adet tozluk ve tekmelik yardımında bulundu.
Kumluca Coşkun Yılmaz Stadyumunda gerçekleştirilen spor malzemeleri dağıtım törenine, Kumluca Belediye Başkanı ve Kumluca Esnaf Spor Kulübü Başkanı Metin Çetin, yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’da Yaşayan Bartın Kumluca Beldesi ve Çevre Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (BARKUMDER) Başkanı Mehmet Bulut katıldı.
Kumluca Belediye Başkanı ve Esnaf Spor Kulübü Başkanı Metin Çetin, Spor malzemesi dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden spor malzemesi yardımını sağlayan Büyükşehir Belediyesi Personeli ve BARKUMDER Başkanı Mehmet Bulut’a teşekkür ederek plaket verdi. Başkan Çetin, ayrıca spor malzemelerini gönderen ancak törene katılmayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Osman Avcı’nın plaketini Mehmet Bulut’a vererek nezdinizde sayın müdürümüze tüm Kumluca halkı adına teşekkürlerimi ve selamlarımı gönderiyorum." dedi.
BARKUMDER Başkanı Mehmet Bulut’ta yaptığı konuşmada, “Bizler dernek olarak yaptığımız tüm etkinliklere Kumluca’da yaşayan hemşehrilerimizi davet ediyor ve memleketimizde yapılan tüm etkinliklere de elimizden geldiği kadar katılmaya, destek olmaya çalışıyoruz. Kumluca Esnaf Spor kulübümüze yardım için gerekli girişimlerde bulunduk. İstanbul Büyük Şehir belediyesi Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Osman Avcı, sağ olsunlar bizlere gerekli yardımda bulundular. Bu vesileyle, büyük fedakârlıklarla yönetilen ve şampiyonluk hedefleyen Kumluca Spora azda olsa bizimde bir katkımızın olması bizim için büyük bir mutluluk. İnşallah bu yardımlar önümüzdeki yıllarda artarak devam edecektir. Bizlerden bu yardımı esirgemeyen Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Osman Avcı’ya ve plaketle bizleri onurlandıran belediye başkanımız sayın Metin Çetin’e huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.