Briçin Nabzı Bursa'da Attı

12.

Briçin Nabzı Bursa'da Attı
12.2011 - Bursa Briç Spor Kulübü tarafından büyükşehir belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2012 Bursa Açık İkili Briç Şampiyonası, usta briç oyuncularını Bursa`da buluşturdu.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kongre Kültür Merkezi`nde (Merinos AKKM) gerçekleştirilen ve 2 gün süren organizasyonda, Türkiye`nin çeşitli illerinden 52 çift mücadele etti.

Bursa`nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli, Yalova, Balıkesir, Ankara ve Çanakkale`den usta briççilerin kozlarını paylaştığı organizasyonda katılımcılar açık, karışık, bayanlar ve senyörler kategorilerinde yarıştı.

Renkli görüntülere sahne olan organizasyonda ``açık``ta, Bursalı briççiler Ramazan Çınar ile Servet Karayılanoğlu çifti birinci oldu. Açıkta Ramazan Çınar-Servet Karayılanoğlu ikilisinin ardından yine Bursalı Hasan Yalçın-Kazım Yeniçeri ikinci, İzmirli Salvador Assael ile Bursalı Yusuf Kahyaoğlu ikilisi de üçüncü sırada yer aldı.

``Karışık``ta ise İstanbullu Yeşim Soner ile Bursalı Nazım Cihan ikilisi birinciliğe ulaşırken, ``bayanlar``da Bursalı Dilek Yavaş-Nur Kumkale zirveye yerleşti.

``Senyörler``de de İstanbullu çift Cavit Turan-Enver Durulmuş birinciliğe ulaştı. Organizasyon sonunda dereceye girenlere hediyeleri törenle verildi.

Türkiye şampiyonu olan Bursalı briççi Dilek Yavaş`a Bursa Briç Spor Kulübü tarafından verilen ödülü Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala takdim etti.

(HLK-KİB-İU)
Kaynak: AA