Futbolcu Hakeme Saldırınca

SamsatBelediyespor maçında, futbolcu hakeme saldırınca, hakemmaçı tatil etti(fotoğraflı)ADIYAMAN - 11.

12.2011 - Adıyaman 1. Amatör Küme`de oynanan Fıratspor-Samsat Belediyespor maçında, futbolcu hakeme saldırınca hakem maçı tatil etti.

Edinilen bilgiye göre, Fıratspor ile Samsat Belediyespor arasında Esentepe Stadı`nda saat 11.00`de başlayan maçın 85. dakikası oynanırken, Samsat Belediyesporlu oyuncu Hasan Basri Uçar (22), hakem Asım Taştan`ın kararına itiraz etti ve önce tartıştı daha sonra da saldırdı.

Bunun üzerine statta geniş güvenlik tedbirleri alan polis, stada girerek kavga eden futbolcu ile hakemi ayırdı. Hakem, Fıratspor`un 5-3`lük skorla galip olduğu maçın 85. dakikasında maçı tatil etti.

Olaya karışan futbolcu Hasan Basri Uçar ile hakem Asım Taştan, polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere Adıyaman Emniyet Müdürlüğü`ne götürüldü.

(FUR-ŞMÖ-MTE)
Kaynak: AA