Nevşehir’de 530 Kişi Hacı Oldu

Nevşehir’den Diyanet İşleri Başkanlığı ve özel şirketler aracılığı ile toplam 530 hacının kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getirerek hacı olduğu bildirildi.


Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan, hacdan dönen İl Müftü Vekili Ali Gülden’i makamında ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanlığı 2011 yılı hac organizasyonu ile ilgili bilgi veren Müftü Vekili Gülden, Vali Yardımcısı Kayhan’a hurma ve zemzem suyu ikram etti. Müftü Vekili Ali Gülden, Diyanet İşleri Başkanlığı nezaretinde Nevşehir’den kutsal topraklara 184 kişilik bir hacı kafilesi ile gittiklerini belirterek, ildeki hacı kafilesi ile Mekke, Medine ziyaretlerini ve ibadetlerini dolu dolu yerine getirdiklerini söyledi. Gülden, bu yıl Nevşehir’den Diyanet İşleri Başkanlığı ve özel şirketler aracılığı ile toplam 530 hacının kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getirdiklerini kaydederek, “Hali vakti yerinde olan her Müslüman’ın gitmek için can attığı bu muhteşem ibadeti herkese nasip etmesi için Allah’ a dua ediyorum.” dedi. Gülden, hac dönüşü Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan’ın ziyaretlerinden büyük onur duyduğunu sözlerine ekledi.
Vali Yardımcısı Kayhan da hac görevini yerine getiren Müftü Vekili Gülden’e ve diğer hacılara hoş geldiniz diyerek, "Kutsal topraklara giden hacılarımızın sorunsuz bir şekilde dönmeleri ve ailelerine kavuşmaları bizim için memnuniyet vericidir.” şeklinde konuştu.