Kartepe'deki Trabzonlular bayramlaşmada buluştu

Kartepe'deki Trabzonlular bayramın ikinci günü dernek binasındaki bayramlaşmada bir araya geldi.

Kartepe'deki Trabzonlular bayramlaşmada buluştu
Kartepe Trabzonlular Derneği'nin Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan dernek binasındaki bayramlaşmasında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, Kocaeli Trabzonlular Dernek Başkanı Özcan Gümüş, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Yazıcı ve Hasan Tabay, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kamu kurum ve sivil toplum örgütü temsilcilerinden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu hazır bulundu.


Kartepe Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Dilek, tarafından kapıda karşılanan başkanlar dernek üyesi Trabzonlularla tek tek bayramlaştılar. Samimi bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşmaya katılan tüm üyelere hoş geldin dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Ahmet Dilek, "Bayramlaşmaya gelen tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ederim" dedi.


Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz da, bayramların önemine değindiği konuşmasında referandum ve seçim dönemlerinde kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti. Durmak yok yola devam sloganını hatırlatan Başkan Kandaz, dernek üyelerinin bayramını tebrik etti.


Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, insan hayatında bayramların çok ayrı bir yeri olduğunu belirtti. Başkan Karabalık, "Bayramlar toplumun huzurunu, birliğini, beraberliğini, dostluğunu, kardeşliğini tavsiye etmektedir. Bu nedenle çok önemli olan bu bayramların toplumuzda ayrı bir yeri vardır. Bayramları bu anlamlarıyla idrak etmeliyiz. Bugünde dernek başkanının içtenliğinde bu heyecanı gördüm. Kişileri bir araya getirerek bu sosyal dayanışmayı yardımlaşmaya dönüştürdüğü için dernek başkanınızı tebrik ediyorum ve sizlerinde bayramını kutluyorum" dedi.