Partilerde Bayramlaşma Coşkusu

Kurban Bayramı’nın ikinci günü Adana’daki siyasi partilerde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Partilerde Bayramlaşma Coşkusu
AK Parti, MHP ve CHP’deki programlar yoğun bir katılımla gerçekleşti. AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda bayramlaşma etkinliğine ev sahipliği yapan, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ve diğer yöneticiler gelen misafirleri kapıda karşıladı. AK Parti Adana Milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 22. ve 23. dönem AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişçi, AK Parti Kurucular Kurulu üyesi ve 22. dönem Adana Milletvekili Ziyaettin Yağcı, partililer ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği kutlamada konuklara kolonya, çikolata, şeker ve pasta ikram edildi.


MHP`Lİ ÜÇKARDEŞLER: HER ŞEYE RAĞMEN UMUDUMUZU KAYBETMEMELİYİZ
MHP Adana İl Başkanlığı’nda yapılan bayramlaşma merasimine ise MHP Adana milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, DP İl Başkanı Fatih Köylü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat, 23. Dönem Milletvekili Yılmaz Tankut ile diğer partililer katıldı.
MHP İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, bu yıl bayramı buruk bir şekilde kutladıklarını söyledi. Kısa süre önce terör saldırısında 30’a yakın güvenlik görevlisinin şehit edildiğini ve ardından 600’den fazla insanın hayatını kaybettiği Van depreminin yaşandığını hatırlatan Üçkardeşler, on binlerce vatandaşın bayrama çadırda girdiğini kaydetti.
Üçkardeşler, “Her şeye rağmen umudumuzu yitirmemeliyiz. Bayramlar, aynı zamanda yaralarımızı da sarmak için bir vesile olmalıdır. Bu da özellikle böylesi günlerde birbirimize daha çok sarılmakla, yalnızlığı, çaresizliği, acıyı, sevinci paylaşmakla olur. Ancak bu şekilde hayata daha fazla tutunabiliriz.”dedi.


CHP İL BAŞKANI KARALAR: VAN DEPREMİNDE ÜLKE TEK VÜCUT OLDU
CHP Adana il binasında da bayramlaşma coşkusu yaşandı. Organizasyonda CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana milletvekilleri Ümit Özgümüş, Ali Demirçalı, Turgay Develi, Seyhan, Yüreğir ve Çukurova ilçe başkanları, eski milletvekilleri ile çok sayıda partili hazır bulundu.

CHP İl Başkanı Zeydan Karalar, partililere hitaben yaptığı konuşmada, Van depreminde ülkenin tek vücut halinde hareket ettiğini ifade etti.
Karalar, şunları kaydetti: “Halkımızın ne kadar itidalli, ne kadar yardımsever olduğunu; duyarlılık gerektiren olaylarda nasıl hemen bir araya geldiğini Van depremiyle bir kez daha ortaya koydu. Herkes seferber oldu. Memleketin her köşesi, depremzede vatandaşlarımız için elinden geleni yaptı. Biz de örgütlerimizin kadın kolları, gençlik kolları, 4 merkez ilçemiz ve Ceyhan’ın katılımıyla 1 TIR dolusu malzeme gönderdik afet bölgesine. Genel Başkanımız da dün Van’daydı. Gıda, battaniye, ısınma cihazları gönderdik. Çukurova Belediyemiz 4 tır malzeme gönderdi, bin metrekare çadır kurdu.”