Eski Koca Dehşet Saçtı
Samsun`da savcılıktan korunma talep ettiği eski eşi tarafından yolu kesilen kadın, iki çocuğunun gözü önünde falçatalı saldırısı sonucu yüzü kesilerek ağır yaralandı.

Acılar içinde, Cumhuriyet Savcılığı`na başvurarak korunma talep ettiğini haykıran kadını polis ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. 112 Ambulans Servisi`nin gelmesiyle birlikte kadın, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Görgü tanıkları, kadının eski kocasıyla tartıştığını, kocanın önce darp, sonra falçata ile kadına saldırdıktan sonra çocukları alarak kaçtığını kaydetti
Polis, kadının Cumhuriyet Savcılığı`na başvurusu olduğunu amirlerine bildirirken, vatandaşlar ise apartmanın önünde biriken kanları yıkadı. Polis olay yerinde güvenlik önlemi alırken, çocukları alıp kaçan eski kocanın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.
