Ak Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın Bayram Mesajı

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof.

Dr. Yunus Kılıç Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladılar.

AK Parti Millet vekilleri yayımladıkları mesajda; “19 Ekim’de meydana gelen menfur Terör saldırısı ve 23 Ekim yaşanan Van depremi ile Ülkemiz büyük acılar yaşadı. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz

Toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan Milli ve Dini Bayramlar, bizlere bu acıları el birliği ile sarmaya, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlü kılmak, tarifsiz güzel duygular yaşamak için bir vesile olan Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, yaşama sevincini canlı tutmasının yanı sıra insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı, güzel duyguların içtenlikle paylaşıldığı ve insanların birbirlerine daha çok özen gösterdiği özel günlerdir. Bu yönüyle insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır.

Bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır.

Bu mübarek günde bütün dünyada süre giden kavgaların, çatışma ve kırgınlıkların son bulmasını, Şehit ve Depremzedelerin acılarının da paylaşılacağı Kurban Bayramının, Ülkemize ve Kars’lı hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” Dediler.
Kaynak: İHA