45. Pekdemir Çiftliği Burdur’da Açıldı

Pekdemir Çiftliği marketler zincirinin 45.

45. Pekdemir Çiftliği Burdur’da Açıldı
şubesi Burdur’da açıldı.
Denizli’den başlayarak farklı illere yayılan Pekdemir marketler zinciri, Emek Mahallesi Nene Hatun Caddesi`nde açılış töreni düzenledi. Yönetim kurulu üyesi Hasan Hüseyin Pekdemir, kaliteli ve ucuz olma sözlerine sadık kalarak 30 yıldır halka hizmet verdiklerini söyledi. İyi hizmet, güler yüz, çalışkanlık ve müşteri memnuniyeti ilkelerine ellerinden geldiği kadar riayet ettiklerini söyleyen Pekdemir, "Burdur mağazamızda da en ucuz fiyatla en kaliteli ürünü satmak gayreti içerisinde olacağız. Yıllar önce bir müşterimizin bize layık gördüğü ‘Ucuzluğun kalesi’ unvanıyla yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da Burdur’un her geçen yıl gelişmeye devam ettiğini ifade ederek, yeni iş yerinin hayırlı olmasını temenni etti.

Burdur’a açılan yeni mağazaların, il ekonomisinin gelişmesine büyük katkı sağladığına dikkat çeken Vali Yardımcısı Nadi Kılıçarslan ise Pekdemir mağazasıyla rekabet ortamın oluşacağını, daha birçok önemli firmanın, mağazaları ile geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesilerek mağaza gezildi. Mağaza sahipleri açılışa gelenlere ikramda bulundu. Mağaza açılışına Vali Yardımcısı Nadi Kılıçarslan, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, 23. Dönem Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Ekici, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Şimşek, siyasi parti il temsilcileri ve çok sayıda Burdur halkı katıldı.