Küçük Çiftten Büyük Aşk

Gaziantep`te maddi imkansızlıktan dolayı evlenemeyen küçük çift, Şahinbey Belediyesi`nin desteğiyle düzenlenen düğün merasiminde büyük aşklarını ölümsüzleştirdiler.

Yakınlarının nişanında tanışan ve uzun süredir arkadaş kalan 105 santimetre boyundaki Asiye Ayrıç (Budak) ile 120 santimetre boyundaki Resul Ayrıç, uzun süredir kurdukları evlenme hayalini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu`nun desteğiyle gerçekleştirdiler. Düğün salonunda düzenlenen törenle dünya evine giren küçük çiftin büyük aşklarına kentin ileri gelen protokol üyeleri de şahitlik etti. Boylarından büyük olan aşklarını resmiyete döken çiftin nikahını da Şahinbey Belediye Başkanı MehmetTahmazoğlu kıydı. Gece boyunca hiç oturmayan çift bol bol dans edip göbek attı. Unutulmaz anlar yaşayan küçük çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Evlenmelerine katkı sağlayan herkese teşekkür eden küçük çift, "Eşimle bir nişanda tanıştık. Daha sonra durumu ailelerimize söyledik. Onlarda bize destek verdiler. Evlenmemiz için gerekeni yaptılar. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu`na ve bize yardım eden herkesten Allah razı olsun" dediler. Protokol üyeleriyle halay çekenküçük çift daha sonra karşılıklı oyunlar oynadılar

Küçük çiftlerin nikahına, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Mustafa Çavuş, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Oktay Polatdemir, İl Genel Meclis Üyesi Ali Kaplan ve Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz de şahitlik etti.
Kaynak: İHA