Hapishanedeki açık görüş dönüşünde trafik kazası: 4 ölü

Gaziantep`te dün akşam saatlerinde, LPG yüklü tankerin, arızalandığı için duran araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ölen aynı aileden 4 kişi gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hapishanedeki açık görüş dönüşünde trafik kazası: 4 ölü
Kazada hayatını kaybeden Kılınç ailesinin üyelerinin, Adana’da cezaevinde yatan İsmail Kılınç ile açık görüş yaptıktan sonra dönüş yolunda oldukları öğrenildi.
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu`nun Gaziantep-Adana arasındaki Narlı gişeleri yakınlarında Kahraman Butik`in kullandığı 02 FP 092 plakalı LPG yüklü tanker, Cuma Kaya`nın kullandığı 27 EN 329 plakalı otomobile arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Behiye Kılınç, Hüseyin Kılınç, oğulları yaşındaki Mehmet Kılınç ve gelinleri Sevgi Kılınç olay yerinde hayatını kaybetti. Hüseyin Kılıç’ın eşi, oğlu ve gelininin de yer aldığı araçla, Adana’da cezaevinde yatan diğer oğlu İsmail Kılınç’ı ziyaretten döndükleri öğrenildi. Mehmet Kılınç’ın henüz 2 ay önce satın aldığı araç, kaza sonrası hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Cuma Kaya ile ölenlerden biriyle aynı adı taşıyan Hüseyin Kılınç ve Nurgül Kılınç’ın hastanede tedavileri sürüyor.
Yaşanan kazanın ardından, aynı aileden 4 kişinin cenazesi Yeşilkent Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Yan yana 4 mezara defnedilen Kılınç ailesinin yakınları da cenazede gözyaşlarına boğuldu.