Kıyı köşe akülü araç kampanyası

Sanal alemde Kıyı Köşe grubunun aracılıyla başlatılan kampanya sayesinde 30 engellinin hayali gerçekleştirdi.

Çorum'da hakimiyet gazetesinin Facebook üzerinde kurduğu grubun başlattığı akülü araç kampanyası engellilerin umudu oldu.' Kıyı Köşe ' ismiyle kurulan grubun üyeleri tarafından yapılan bağışlarla 30 engelliye akülü araç temin edildi. Fikrin sahibi Erol Taşkan, küçük bir fikrin, büyük bir mutluluk ve heyecan fırsatına dönüştüğünü söyledi.

Gazete muhabirlerinden Erol Taşkan İnsan hikayelerini yayınladığı Kıyı Köşe Facebook grubu sanal ortamda önemli bir sosyal sorumluluk projesinin mecrası oldu.Üye sayısı 39 bini geçen grupta Çorumlu sponsor firmaların logolarını yayınlayarak, üyelerinden sponsor firmaların logosunun bulunduğu fotoğrafın beğenmelerini istiyor. Anlaşma gereği 1000 kişiyi bulmasıyla birlikte, firma taahhüt ettiği akülü aracı ihtiyacı olan bir engelliye hediye edilmek üzere satın alarak teslim ediyor.

Çorum'dan başlattıkları bu kampanyayı her ile yaymayı ve hangi ilden sponsor olan firma varsa yine o ildeki ihtiyacı olan engelliye grup üyeleri aracılığla ulaşmayı hedeflemektedirler.