Ödemiş’te Hadim, Kiraz’da Yılmaz İle Devam

AK Parti ilçe kongreleri Küçük Menderes’in kalbi olan Ödemiş ve Kiraz ilçelerinde teşkilatların yoğun katılımı ve coşkuyla devam etti.

Kirazlı ve Ödemişli AK Parti ilçe delegeleri mevcut ilçe başkanlarına destek verdi.

İki listeli gidilen seçimlerde Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ile Şerif Delibalta arasındaki yarışta delegelerin tercihi Hadim’den yana oldu. Delibalta’nın listesi 131 oy alırken mevcut İlçe Başkanı olan Ali Hadim 263 oy alarak yeniden ilçe başkanlığına seçildi. Kiraz’da da mevcut ilçe başkanı İbrahim Yılmaz ile seçime giren Durmuş Özcaner 68 oy alırken; Yılmaz 268 oy aldı. Yılmaz, Kiraz teşkilatında güven tazeleyerek ilçe başkanlığına yeniden seçildi.
Kongrelerde teşkilatlara seslenen AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti`nin milletin teveccühüyle göreve geldiği günden bugüne yaptığı hizmetlerle milletin büyük desteğini de alarak yola devam ettiğini söyledi. Teşkilatların bu başarıdaki önemli etkisine de değinen Cantimur, “Biz bu günlere geldiysek teşkilatlarımızın bunda büyük katkısı var. AK Parti güçlü teşkilatlarıyla seçimlerde büyük başarılar ortaya koydu.Teşkilat güçlü olunca parti de güçlü oluyor. Biz bu güçle bu birlik ve beraberliğimizle İzmir’de başarılı sonuçlara imza atacağız.” dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise Ödemiş ve Kiraz teşkilatlarının başarılı teşkilat çalışmalarına imza attıklarını vurgulayarak; Küçük Menderes Havzası`nda 2014 seçimlerinde mutlak başarıyı hedeflediklerini ifade etti. Kongrelerden büyük ve güçlü teşkilatlarla çıkacaklarını ifade eden Akay, “4`ncüsü yapılan bu kongrelerimizin adı bizim için uyum, birlik ve kardeşlik kongreleridir. Bu coşkuyu, bu uyumu birçok partinin il kongresinde bile görmemiz mümkün değil. Bu sürecin sonundaki yeni görevimiz 2014 seçimleridir.” diye konuştu. Akay, her iki ilçe başkanından da 2014 yerel seçimlerinde başarı sözü aldı.

Kongrelerin heyecanına ortak olan AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema, Erdal Kalkan, Aydın Şengül ve Hamza Dağ birlik beraberlik mesajları vererek kongrelerin sonunda kazananın centilmenlik ve AK Parti olduğuna vurgu yaptılar.