Cihan Haber Ajansı Gündemi

28 Kasım 2011 Pazartesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında Başbakanlık Merkez binada toplanacak.

(17.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kazakistan`ın 20. bağımsızlık yıldönümü vesilesi ile Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek Salonu`nda verilecek konsere katılacak. (18.00)

Türkiye Belediyeler Birliği Başkan ve Encümeni ‘Yerel Yönetimlerle Uluslararası İşbirlikleri’ temalı toplantıda büyükelçilerle bir araya gelecek. (10.00)

Türkiye Belediyeler Birliği’nin aldığı iş makineleri, Ankara’da düzenlenecek törenle Van ve Erciş Belediye Başkanları’na teslim edilecek. (12.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, ‘Mesleki Eğitimde Yeni Fırsatlar: Leonardo da Vinci Programı’nın Mesleki Hareketliliğe Katkısı” konulu izleme toplantısına katılacak. (10.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, “İl Özel İdareleri AB’ye Hazırlanıyor Projesi”nin Gölbaşı Vilayetler Evi’ndeki protokol imza törenine katılacak. (13.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Telif Hakları Genel Müdürlüğü binasında Toplumun Kültür Politikaları ve Medyanın Kültür Süreçleri Etki Algısı’na ilişkin kamuoyu araştırması ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı tarafından düzenlenen ‘Tecrübe Konuşuyor’ konulu toplantıya katılacak. (19.00)

Balyoz davasında sanıkların yargılanmasına İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi`nde devam edilecek. (09.30)

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, 7-8 Aralık tarihlerini kapsayan ‘Türkiye İnovasyon Konferansı’ hakkında tanıtım toplantısı yapacak. (09.30)

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin 10 ayda yaptığı çalışmalar sonucu çökertilen oto hırsızlığı çetesi ile ilgili basın açıklaması yapılacak. (09.30)

“İslam İşbirliği Teşkilatı (İTT)’na üye ülkelerde Yüksek Öğrenim Hizmetleri” konulu forum KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve İİT Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu’nun katılımıyla Girne Acapulco Otel’de yapılacak.


KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Rum Kesimi lideri Hristofyas`la görüşmenin ardından basın açıklaması yapacak.


AVRASYA FEED
Rusya`nın başkenti Moskova`da bankadan sahte evraklarla kredi almak isteyen dolandırıcılar Polisin elinden son anda kaçtı.

Rusya’nın Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da yapılan 8. Uluslararası Kur’an-ı Kerim okuma yarışmasını Dağıstan Cumhuriyeti’nden Bilal Abdulhalikov kazandı.


Polonya Cumhurbaşkanı Bronislaw Komorowski, Ukrayna’da temaslarda bulunuyor.


SPOR
Spor Toto Süper Lig’de 12. hafta Kardemir Karabükspor – Bursaspor müsabakasıyla tamamlanacak. (20.00)

Bank Asya 1. Lig’de haftanın son maçında Elazığspor ile Kasımpaşa karşı karşıya gelecek. (20.00)

Spor Toto Süper Lig’in lideri Fenerbahçe, Ankaragücü maçının hazırlarına yapacağı antrenmanla başlayacak. (11.00)