Van Öğretmenevi Müdürlüğü minibüse taşındı

VAN'da meydana gelen Richter ölçeğine göre 7.2 ve 5.6 büyüklüğündeki depremlerde büyük hasar gören ve kullanılmaz hale gelen Van Merkez Öğretmenevi'nin personeli, idari hizmetlerini minibüste yerine getiriyor.

Van Öğretmenevi Müdürlüğü minibüse taşındı
Telefon faks ve televizyon kurulan mobil öğretmenevi yönetim merkezi, geceleri de hırsızlık olaylarına karşı da öğretmenevi binasının önünde park ediliyor.

Van’da meydana gelen depremlerde büyük hasar gören ve kullanılamaz duruma gelen Milli Egemenlik Caddesindeki Van Merkez Öğretmenevi personeli, idari hizmetlerini minibüste yapıyor. Arka koltukları sökülen minibüse elektrikli soba koyan personel, telefonlara cevap verip, faksla gelen mesajları alıyor ve televizyon izliyor. Hasar gören binada hırsızlık olaylarına karşı da önlem alan personel, her gecede nöbet tutarak mesaisini tamamlıyor.

KONTEYNER BEKLİYORLAR

Halen kendilerine bir konteyner verilmediğini belirten Van Merkez Öğretmenevi Müdürü Şükrullah Yavuzer şunları söyledi:

"Hizmetlerimizi yürütmek ve hırsızlık olaylarını önlemek amacıyla idari hizmetlerimizi müdürlüğümüze ait bu minibüste sürdürüyoruz. Minibüse elektrik, faks ve telefonlarımızı çektik. Binanın hasar görmesi nedeniyle içerde hizmet veremesek de buradan bizi arayanlara gerekli bilgileri veriyoruz. Ayrıca binada oluşacak hırsızlık olaylarına karşı da her gece 2 arkadaşımız nöbet tutuyor. İnşallah bize en kısa zamanda bir konteyner verilir."