Sanatçı Ziynet Sali Trabzon`da

Trabzon Sanayici İş Adamları Derneği (TSİAD) üyelerinin katılımıyla Trabzon Novotel`de düzenlenen organizasyonda sahne alan Ziynet Sali, Inter maçında kaçan gollere üzüldüğünü söyledi.

Sanatçı Ziynet Sali Trabzon`da
Gecenin açılış konuşmasını yapan TSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Orhan, Trabzon`lu müteşebbislerin Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağladığını ifade ederek, "Bence Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip olan ilimizin bu katkıyı sağlamasında asıl gücü oluşturan, siz sayın müteşebbislersiniz. Fakat Trabzonlu müteşebbislerin Türkiye`ye sağladığı katkı, Trabzon ilinin Türkiye ekonomisine sağladığı katkıdan daha fazladır. Bu da Trabzon`a özgüdür ve her şehrin sahip olmayacağı bir özelliktir" dedi.

Gecede sahne alan Ziynet Sali, söylediği hareketli şarkılarla davetlileri coştururken, Trabzonspor`un Inter maçında kaçırdığı gollere çok üzüldüğünü söyledi. Sanatçı Sali, Trabzon insanının çok coşkulu olduğunu belirterek, "Trabzon üzerinden Karadeniz`i sallamaya geldim bu gece. Karadenizlilerin alkışları beni çok mutlu ediyor. Sizler çok hareketli ve eğlencelisiniz tıpkı Trabzonspor gibi. Inter maçını ben de izledim. O kaçan gollerde çok heyecanlandım. Direkten dönen pozisyonda benim kafayı vurup golüatasım geldi" diyerek izleyenleri güldürdü.

Gecede bir araya gelen TSİAD üyelerine dernek rozeti takıldı.

Öte yandan 22 Eylül`de yapılması planlanan gece, Hakkari`nin Çukurca ilçesinde PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda 26 askerin şehit olması üzerine ertelenmişti.
Kaynak: İHA