Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Londra merkezli düşünce kuruluşu Chatham House tarafından düzenlenen 2.

Yıllık Yuvarlak Masa Toplantısı`na katılacak. (10.00)

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, üst düzey temaslarda bulunmak ve İİT üye ülkeleri bakanlar düzeyinde yüksek eğitim forumu ve fuarının açılışına katılmak üzere KKTC’ye gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir`de çeşitli açılışlar ile AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Kongresine katılacak. (12.30/17.00)

İzmir Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tanju Tosun`un konuşmacı olarak katılacağı “Öğretmenler Günü`` yemeği düzenlenecek. (19.00)

İktidar partisi Birleşik Rusya 4 Aralık`ta yapılacak parlamento seçimleri öncesi kongreye gidiyor. Kongrede Rusya Başbakanı Vladimir Putin iktidar partisinin yeni başkan adayı olarak resmen ilan edilecek.


Gürcistan`ın ayrılıkçı bölgesi Güney Osetya`da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu yapılıyor. İlk turda en çok oy alan iki aday Acil Durum eski Bakanı Anatoli Bibilov ve Milli Eğitim eski bakanı Alla Djioyeva yarışacak.


Spor Toto Süper Lig’de 12. hafta maçlarına İstanbul Büyükşehir Belediyespor – Gaziantepspor, Eskişehirspor – Ankaragücü, Manisaspor - Kayserispor ve Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00)

Bank Asya 1. Lig’de 13. haftanın maçlarına Boluspor-Kartalspor, Giresunspor-Denizlispor, Akhisar Belediyespor-Konyaspor, İstanbul Güngörenspor-Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor, Sakaryaspor-Çaykur Rizespor ve Göztepe-Kayseri Erciyesspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.30/16.00/19.00)