Rahim Ağzı Kanserini 8 Ayda Yendi

İstanbul`da yaşayan bir çocuk annesi Hülya Bıdık, yakalandığı rahim ağzı kanserini Herbalist Şevki Güngör tarafından verilen bitkisel ürünler sayesinde 8 ayda yendi.

İstanbul Beylikdüzü`nde bir sağlık kurumunda laborant olarak çalışan Hülya Bıdık, çalıştığı kurumun yakınında bulunan kliniğe yeni gelen cihazda vücut taraması yaptırınca çıkan sonuç karşısında şok oldu. Son zamanlarda vücudundaki ağrıların nedeninin rahim ağzı kanseri olduğunu öğrenen Bıdık hastaneye giderek tedavi görmeye başladı. Bıdık yaşadığı hastalık dönemi şöyle anlattı: "Elimizde bulunan raporlarla İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümüne gittik. Doktorlarla görüştük.Raporları inceleyen doktorlar beni hemen hastaneye yatırdılar. Hastanede tedavi gördüğüm süre içinde onlarca kemoterapi aldım. Hiç iyileşme belirtisi yoktu. Doktorlar elinden geleni yapıyordu ama yapacakları başka bir şey yoktu. Bir süre sonra beni evime gönderdiler. Hastalığın verdiği moralsizlik ve aldığım kemoterapi tedavi yüzünden vücudum yorgun düşmüştü. Eşim ne yapacağını şaşırmıştı. Hastanede yattığım süre içersinde o hep yanımda durmuş, beni biran yalnız bırakmamıştı. Gözlerinin önünde eriyipgitmeme dayanamıyordu. Maddi durumumuz pek iyi değildi. Benim yeniden sağlığıma kavuşmam için sahip olduğumuz tek mal varlığımız evi satmış, tedavi giderlerime harcıyordu".

"8 AYDA İYİLEŞTİM" Modern tıptan umudunu kestikleri belirten Bıdık, farklı çareler düşünmeye başladıkları sırada tesadüfen televizyon kanalında Herbalist Şevki Güngör`ü gördüklerini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti: "O günlerde tesadüfen bir televizyon programında gördüğümüz ve bitkisel tedavi konularında bilgi veren Şevki Güngör, yeniden umudumuz oldu. Ona gitmeye karar verdik. Eşimle birlikte Manisa Kırkağaç`a gidip görüştük. Şevki bey raporlarımızı inceledikten sonra, Allah`ın izniyle uygulayacağı bitkiseltedavi ile iyileşebileceğimi söyledi. O an dünyalar yeniden bizim oldu. Mutluluktan havalara uçtuk sanki. Şevki beyin verdiği bitkisel kürleri alıp eve döndük. Kürleri düzenli şekilde kullanmaya başladım. İlk aydan itibaren yaptığımız tahlil sonuçları hep olumlu çıktı. Sekiz aylık süre sonunda hastanede çektirdiğimiz MR karşısında hem biz hem doktorlarımız çok şaşırdı. Rahmimde bulunan kitle tamamen yok olmuştu. Sağlığıma yeniden kavuşmuştum." "ESKİ İŞİME DÖNDÜM" 20 yıllık evli ve birde çocuğu olan Hülya Bıdık, iyileştikten sonra eski işine geri döndüğünü anlatarak, "Eşim de öğretmenlik mesleğine devam ediyor. Mutlu yuvamda ailemle birlikte o hastalık döneminde çektiğim acıları unutmaya çalışıyorum" dedi. Hülya Bıdık`ın eşi Orhan Bıdık ise "Allah, eşimi lokman Şevki Güngör sayesinde bize geri bağışladı" diye konuştu.
Kaynak: İHA