Kaymakam Turan Hasta Öğretmenleri Yalnız Bırakmadı

Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, `24 Kasım Öğretmenler Günü` dolayısıyla Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi`nde tedavi gören 21 yıllık öğretmen Çiçek Haykır`ı ziyaret etti.

Onkoloji Hastanesi`nde tedavi gören hasta ziyaretlerine Kaymakam Turan`a, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi de eşlik etti. 7 yıl önce kanser teşhisiyle tedavi altına alınan ve 21 yıldır öğretmenlik yapan 43 yaşındaki Çiçek Haykır, Kaymakam Uğur Turan`ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu anlamlı ve özel günde Kaymakam Turan`ın, "Geçmiş olsun" ziyaretiyle biranda duygulanan öğretmen Çiçek Haykır gözyaşlarına hakim olamadı. Kendisine çiçek hediyeeden Kaymakam Uğur Turan`a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ettiğini söyleyen Haykır, "24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kaymakam Uğur Turan ve Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi bizleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Onların bu nazik ziyaretinden dolayı hem çok mutlu oldum hem de çok duygulandım. Allah hepsinden razı olsun" dedi. Kendisinin de eğitimci bir ailenin evladı olduğunu belirten Kaymakam Turan ise, "Öğretmenlerimiz bizim için vazgeçilemez bir servettir. Onların zor günlerinde yanlarında olmak için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Unutulduğunu zanneden ancak asla unutulmayan öğretmenlerimizin yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik. Bizleri iyi bir şekilde yetiştiren öğretmenlerimize hepimizin vefa göstermesi gerekmektedir. Çiçek Haykır öğretmenimizin de sağlık durumunun gayet iyiye gittiğini öğrendik. Kendisine geçmişolsun dileklerimizi iletirken, bir kez daha günlerini kutluyoruz" diye konuştu. Kaymakam Uğur Turan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi daha sonra Pediatrik Onkoloji Servisinde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar aldıkları hediyeler karşısında çok mutlu olurken, Kaymakam Turan ile Abdulhalim Ünverdi ise çocuklarla tek tek ilgilendi

Öte yandan Onkoloji Hastanesi`nde ziyaretlerini tamamlayan Kaymakam Uğur Turan ile Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulhalim Ünverdi daha sonra Mehmet Rüştü Üzel Endüstri Meslek Lisesi`ne giderek burada görev yapan en geç öğretmen Eyüp Özsoy`u ziyaret ederek günlerini kutladı.
Kaynak: İHA