Emekli Öğretmenlere Plaket

Öğretmenler Günü nedeniyle Malatya`da yeni mezun öğretmenler ile emekli öğretmenler buluştu, emekli öğretmenlere plaket verildi.

Emekli Öğretmenlere Plaket
Malatya Park NT`de düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programına, Malatya Eğitimciler Derneği (MEDER) üyesi emekli öğretmenler Veysel Yaşar, Hasan Sütçüoğlu,Mustafa Kalkan, Ali Ağca ve yeni mezun öğretmen adayları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Malatya Park NT Yöneticisi Kürşat Yüce, "Bilginin, fedakarlığın ve sevginin sembolü öğretmenlerimizi andığımız şu günlerde hem sosyal, kültürel, bilimsel hem de ahlaki anlamda insanımıza yapmış oldukları katkıdan dolayı huzurlarınızda tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. MEDER yetkilisi Uğur Akarsu ise, "Meslekten emekli olmuş öğretmenlerimizin de hatırlanmış olması ve tecrübelerinin paylaşılmış olması genç meslektaşlarımız için büyük katkı olacaktır` ifadelerini kullandı

Emekli öğretmenlerden Veysel Yaşar da, "Öğretmenlik mesleğinin özünü sevgi oluşturur. Genç meslektaşlarımızın, çocuklara bu sevgiyi fazlasıyla vereceklerine eminiz` dedi. Program, yeni mezun öğretmen adaylarını emekli öğretmenlere, emeklerinden dolayı NT Mağazaları adına takdim ettikleri plaketlerin verilmesiyle tamamlandı.
Kaynak: İHA