6 Bin 200 Öğretmene Kitap Hediye Edildi

Şahinbey Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe genelindeki 140 okulda görev yapan 6 bin 200 öğretmene kitap hediye etti.

6 Bin 200 Öğretmene Kitap Hediye Edildi

19 Mayıs Lisesi’nde başlayan kitap dağıtım programına Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Seri, Şahinbey İlçe Müdürü Abdülhalim Ünverdi ve belediye başkan yardımcıları katıldı. Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, "Yıl boyunca Şahinbey Belediyesi tüm okullarımızda eğitime olan desteklerini beklentilerimizin üstünde yapıyor. Başkanımıza bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.
Öğretmenlerin kutsal bir görev yaptığını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da "Bu yılın Mehmet Akif Ersoy yılı olması münasebetiyle belediye olarak Mehmet Akif Ersoy’un şiirlerinden oluşan bir kitap bastırdık. Öğretmenler Günü dolayısıyla bugün 19 Mayıs Lisesi`nden başlayarak öğretmenlerimize hediye ediyoruz. Maddi değeri çok yüksek olmasa da kitap önemli bu noktada hatırlanmak ve anılmak çok önemli. Bizler öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Çünkü öğretmenlerimiz gece gündüz demeden çocuklarımızın eğitimleri için uğraşıyor. Belediye olarak her zaman eğitimi destekliyoruz." şeklinde konuştu.
Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan ise "Eğitim alanındaki başarı öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizindir. Şahinbey’de eğitimde bir başarısızlık varsa bu başarısızlığın sorumlusu benim. Bizler sizlerde kusur aramıyoruz. Ama gelin bir olalım omuz omuza olalım kaliteli bir hizmeti birlikte yapalım." ifadelerini kullandı.