Sokak ortasında arkadaşını bıçakladı

İstanbul Fatih'te sokak ortasında kavga ettiği Fas uyruklu arkadaşı Ayoub Abid'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Cezayir uyruklu Smail Loucif yakalandı.

Sokak ortasında arkadaşını bıçakladı
Saraç İshak Mahallesi, Tiyatro Caddesi, Şakir Efendi Çeşme Sokak’ta dün saat 07.30’da karşılaşan arkadaşı Fas uyruklu Ayoub Abid (19) ile Cezayir uyruklu Smail Loucif (19) arasında tartışma çıktı.

İkili arasındaki tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavga sırasında cebindeki bıçağı çıkaran Loucif, Ayoub Abid’i karnından bıçakladı. Ağır bir şekilde yaralanan Ayoub Abid, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken Smail Loucif olay yerinden kaçtı.

Abid, tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak çalışma başlatan Fatih İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Kumkapı’da bir bekar evinde kaldığını tespit ettiği Smail Loucif’i yakaladı.

"İŞSİZDİ PARA VERDİM AMA GERİ VERMEDİ"

Zanlının cinayette kullandığı bıçak da bulundu. Emniyette yapılan sorgulamada suçunu itiraf eden Loucif’in polise "İstanbul’a yeni gelmişti. İşsizdi. Ona elbisemi ve paramı verdim.

Ancak çok uzun süre geçmesine rağmen bana geri vermedi. Birgün önce kavga etmiştik. Dün de karşılaşınca tekrar kavga ettik. Bu sırada bıçakladım" dediği öğrenildi.

Yetkililer, Abid ve Loucif’in yabancı uyrukluların çoğunlukla yaşadıkları Kumkapı’daki bekar evlerinden tanıştıklarını belirtti. Emniyette işlemleri tamamlanan Loucif, Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.