Günder`den Bakan Şahin`e Ziyaret

Güneydoğu Özel Eğitim Kurumları Derneği (GÜNDER) Yönetim Kurulu Üyeleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin`i makamında ziyaret ederek, üstlenmiş oldukları bu önemli görevde başarılı olmaları, hayırlı ve güzel hizmetlerde bulunmaları için iyi niyet temennilerinde bulundular.

Günder`den Bakan Şahin`e Ziyaret
GÜNDER Yöneticileri Gülnaz Kılıç, Yener Doğruer, Kahraman Dinç, Şükrü Okudan, Mustafa Eryoldaş ve Bekir Aslan, özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleriyle ilgili hazırlamış oldukları, alana ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri içerikli çalışma hakkında brifing verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, engellilerin eğitiminde Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde verilen hizmetlerin layık olduğu şekilde uygulanabilmesi için Bakanlık olarak üzerlerine düşen her türlü çalışmayı sürdüreceklerini, alanda faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ile iletişim halinde çalışmayı önemsediklerini ifade etti

GÜNDER`in alanda sürdürmekte olduğu çalışmaları da yakinen takip ettiğini belirten Bakan Şahin, süreç içerisinde karşılaşılan sorunların tespit ve çözümlerinin üretimi için birlikte çalışmanın önemini vurguladı. Bakan Şahin, somut bir adım olarak, alanın ilgililerinin bir araya geleceği çalışma komisyonunun oluşması için gerekli hazırlıkların yapılması talimatını verdi. GÜNDER Yönetim Kurulu Üyeleri, Bakan Şahin`e alana göstermiş oldukları duyarlık ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA