Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

İngiltere temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Wilton Park Konferansı`na katıldıktan sonra Olimpiyat Parkı`nı ziyaret edecek.

Gül, parlamentoda grubu bulunan siyasi partilere de hitap edecek.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen `Yerel ve Bölgesel Medya Eğitim Semineri`nin açılışına katılacak. Arınç, daha sonra Özel Bursa Osmangazi İlköğretim Okulu açılışı, “Sultan 2. Abdülhamit Dönemi Fotoğraflarıyla Bursa” adlı eserin tanıtımı, Adnan Avuka’nın Resim Sergisi Açılışı ve AK Parti siyaset akademisinin açılışına katılacak. (10.30-22.30)

AK Parti 70. Genişletilmiş İl Başkanlığı toplantısı AK Parti Genel Merkezi’nde yapılacak. (10.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer il temsilcisi öğretmenleri kabul edecek. (14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Doğu Akdeniz sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği yemekli toplantıya katılacak. (12.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız TPAO ve Shell arasında yapılacak petrol arama anlaşmalarının imza törenine katılacak. (11.00)

Mardin`in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK tarafından askeri araca düzenlenen saldırıda şehit düşen Başçavuş Oktay Aydoğan, Ankara’da ebediyete uğurlanacak.


Dumankaya İnşaat, Konsept Halkalı projesinin tanıtım toplantısını gerçekleştirecek. (10.00)

Intel’in Türkiye’deki kanal iş ortaklarını bir araya getirmek amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlediği Intel Teknoloji Konferansları Adana`da yapılacak. Konferansa Intel Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın da katılacak. (12.00)

Beşiktaş`ın Trabzonspor , maçı hazırlıklarını sürdürecek. (11.00)

Galatasaray’ın Sivasspor maçı hazırlıkları takip edilecek.


Fenerbahçe`nin Gençlerbirliği maçı hazırlıkları takip edilecek.


Trabzonspor-Inter maçının yankıları takip edilecek.


Spor Toto Süper Lig takımlarının hafta sonu oynayacakları maçların hazırlıkları takip edilecek.