Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı Medhal Salonu’nda başlayacak ve 4 gün sürecek `2.

Afrika Kıtası Müslüman Ülke ve Toplulukları Dini Liderler Zirvesi` açılış programına katılacak. (10.00)

Türk sinemasının ünlü yönetmeni Ömer Lütfi Akad (95) için Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi`nde tören düzenlenecek. Akad, Levent Camii`nde cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı`nda toprağa verilecek. (13.00)

Dünya Sağlık Örgütü, Ankara Hilton Otel’de Güvenli Trafik Projesi kapsamında medya çalıştayı düzenleyecek. (09.00)

BOTAŞ, muhtelif OSB ve sanayi tesislerinin doğalgaz bağlantı projeleri ile ilgili teknik teklifleri basın önünde açıklayacak. (14.00)

Mercedes Benz Türk, Tören Gıda’ya satılan 202 adet Actross 1844 LS’in teslimatını yapacak. (10.00)

Ege Bölgesi Sanayi Odası kasım ayı olağan meclis toplantısı yapılacak. (16.00)

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ndeki `akademik tepki` devam ediyor. ``Tıp Eğitimi ve Sağlıkta Yıkımı Protesto Etmek`` amacıyla, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri İnisiyatifi, Tıp Fakültesi Hastanesi Yataklı Servisler Girişi`nde cübbeleriyle toplanarak basın açıklaması yapacak. (10.30)

Şampiyonlar Ligi’nde İnter’le karşılaşacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenleyecek, bordo – mavili ekip son çalışmasını da yaparak kampa girecek. (18.30 / 19.00)

Şampiyonlar Ligi’nde 22 Kasım Salı günü Trabzonspor’a konuk olacak olan İtalya temsilcisi İnter’in teknik direktörü Ranieri basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip maçın son çalışmasını da H.Avni Aker Stadı’nda yapacak. (17.30 / 18.30)

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftası Bursaspor – Samsunspor karşılaşmasıyla tamamlanacak. (20.00)