Güven Timlerinden Uyuşturucu Baskını

Beyoğlu güven timleri bir süreden beri takip edilen markete uyuşturucu operasyonu yaptı.

Baskında 50 adet "taş" diye tabir edilen kokain ve çok sayıda kaçak sigara ve içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak üç kişi gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Güven Timleri Fatih`te bir markette kokain satıldığı ihbarıyla harekete geçti. Güven timleri kokain sattıklarından şüphelendikleri üç kişiyi izlemeye aldı. Müşteri gibi markete giren polisler 2 taş kokain almak için satıcılarla pazarlık yaptı. 2 taş kokain için 100 TL`yi satıcılara vermesiyle dışarıda baskın için hazır bekleyen güven timleri içeri girdi. Baskında kokain sattıkları iddia edilen Fuat C. (27), Ferman Ö. (38) ve Hamza A. (37) isimli üç kişi gözaltınaalındı. Markette yapılan aramada 50 adet "taş" diye tabir edilen kokain ile çok sayıda kaçak sigara ve içki ele geçirildi. Polis baskın sırasında kokainden kazanıldığı düşünülen yüklü miktardaki paraya el koydu.

Yakalanan zanlılar önce Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Taksim Polis Merkezi`ne götürüldü. Zanlılar işlemlerinin ardından Kumkapı Polis Merkezi`ne teslim edildi. Zanlıların işlemlerin ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.
Kaynak: İHA