Espiye Çiçeklerle Renklenecek

Giresun’un Espiye ilçe Belediyesi tarafından Karadeniz Sahil Yolu ve şehir içi karayolu orta refüjlerine 2 bin adet mevsimlik çiçek dikilmeye başlandı.

Espiye Çiçeklerle Renklenecek
Espiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan çiçeklendirme çalışmalarıyla ilçenin rengarenk bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Bir çok alanda olduğu gibi çevre konusunda da belediyenin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Belediye Başkanı Erol Karadere “İlçeyi modern bir kent görünümüne kavuşturmak ve refüjlere estetik kazandırmak amacıyla ilçe merkezinde bulunan kavşaklardaki refüjlere mevsimlik çiçekler dikilmektedir. Kara yolunun orta refüjlerinde yapılan toprak düzenlemelerinin ardından yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra mevcut yeşil alanların da temizlenmiştir. Ardından ise refüjlere 2 bin tane süs lahanası ile donatıp Espiye`ye güzel bir görünüm kazandırmaya çalışıyoruz. Belediye çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına da ayrı bir önem vermekteyiz. Çiçekler ilçemize renk katacaktır" dedi

Kaynak: İHA