Sivas'ta benzinlikte faciaya ramak kaldı

Sivas'ta çarpışan iki otomobilden biri yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun yakıt pompasına çarparak durabildi.

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, araçlardan biri yol kenarındaki akaryakıt istasyonunun yakıt pompasına çarparak durabildi. Kaza anı, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sanayi Caddesindeki petrol istasyonundan yakıt aldıktan sonra yola çıkan Ferhat Arı (23) yönetimindeki 58 ES 606 plakalı otomobil, sanayi istikametinden çarşı merkezine gelmekte olan Ahmet Cevheri Aydın'ın (19) kullandığı 58 HH 246 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Aydın'ın kullandığı otomobil, refüje çarptıktan sonra devrildi. Ters dönen araç, büyük bir hızla dönerek akaryakıt istasyonundaki yakıt pompasına çarparak durdu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı. Bu anlar, akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasınca kaydedildi. İstasyonda olası bir patlama, yangın ve benzeri bir tehlikeye karşı itfaiye ekipleri de hazır bulundu.

Kazayı yara almadan atlatan sürücüler, ifadeleri alınmak üzere Şarkışla Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Akaryakıt istasyonunun işletmecisinin oğlu Burak İmamgiller, ''Araç takla atarak akaryakıt pompasına çarptı. Olayın akabinde polis ve ambulansa haber verdim. Büyük bir kaza atlattık, faciadan döndük'' dedi