Aşırı hız kazaya sebep oldu: 3 yaralı

Fatih'te, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazada 3 kişi yaralandı.

Otomobilde sıkışan 2 kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazaya tanık olan vatandaşlar, otomobilin çok hızlı olduğunu belirtti.
Kaza, saat 04.00 sıralarında Vatan Caddesi Bezmi Alem Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vatan Caddesi üzerinden Topkapı istikametine ilerleyen Metin Can yönetimindeki 34 ES 0381 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Araç önce trafik ışığının direğine sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Hakan Say (30), Cemil Erkan (31) ve Metin Can (25) otomobil içinde sıkıştı. Yaralılardan Hakan Say, polis ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılarak Bezmi Alem Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Cemil Erkan ve Metin Can’ı kurtarmak için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yaralıları kurtardı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin aşırı hızlı olduğunu söyledi. Bir motosiklet sürücüsü, “Trafik ışıklarından beraber çıktık. Otomobil aşırı hızla ilerliyordu. Bir anda kontrolden çıkıp trafik ışığının direğine çarptı” dedi.
Polis, kaza mahallinde incelemelerde bulunduktan sonra otomobili yoldan kaldırdı. Bu arada, hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.