'K.çının kerametiyle kadın ekmek pişirmiş'

Ünlü İlahiyat Profesörü Yaşar Nuri Öztürk, canlı yayında yine bir gafa imza attı.

'K.çının kerametiyle kadın ekmek pişirmiş'
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer ile Bugün programına konuk olan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, canlı yayında yine bir gafa imza attı. Türbelere gidip bez bağlayıp dua edenleri eleştiren Öztürk, "Buna onay verenler de var. Ben o sahtekârların semtine uğramaya tenezzül edecek bir adam değilim" diye konuştu.

Öztürk, isim vermeden buna onay verenlerden birini şöyle eleştirdi:

"Adam oturuyor ekranda diyor ki; efendi hazretleri geldi, oturdu taşın üstüne. Kadın da hamur yoğuruyordu ekmek pişirecekti. Efendi hazretleri oradan kalktı, gitti, keramet bıraktı. Taş kızmış, nar gibi olmuştu. Kadının da zaten odunu pek yoktu. Kadın bu fırsattan istifade ederek, efendi hazretlerinin oturduğu taşta ekmekleri pişirdi. Adam orada k.çıyla oturmuş k.çının kerametiyle kadın ekmek pişirmiş. Böyle bir hayâsızlık, bir utanmazlık olur mu. Bunu anlatıyor ve reyting rekorları kırıyor."

Öztürk'ün bu gafı üzerine kahkahalara boğulan Tümer, "Hocam canlı yayındayız. Üç harfli bazı şeyleri siz de söylemeseniz" diyerek Öztürk'ü uyardı. BEYAZ GAZETE

'K.çının kerametiyle kadın ekmek pişirmiş'