Geç kaldın diyen babasını 4 yerinden bıçakladı

Bursa'da 14 yaşındaki kız eve geç geldiği için kendisini azarlayan babasını bıçaklayarak öldürdü. Çoçuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan kız çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Bursa’daki olay, dün akşam saatlerinde Osmangazi İlçesi Adnan Menderes Mahallesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre Gülten ve Feridun K. (43) çiftinin 14 yaşındaki kızları A.K., sabah saatlerinde gezmeye çıktı ve akşam 19.30 sıralarında eve geldi.

Bir özel şirkette temizlik işçisi olarak çalışan baba Feridun K. da, eşi Gülten’e kızlarının neden geç geldiğini sordu. Bu yüzden başlayan tartışmaya, arkadaşlarıyla gezdikten sonra eve geldiği iddia edilen A.K. de katıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlenerek mutfağa koşan A.K., eline geçirdiği bıçağı peş peşe babasına sapladı. Dört yerinden bıçaklandığı öne sürülen ve son darbeyi kalbine alan baba Feridun K, aile fertleri ve çevreden yetişen vatandaşlar tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Feridun K., yapılan müdahelelere rağmen hayatını kaybetti.

‘YILLARIN BİRİKİMİ’


Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, A.K., Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nce gözaltına alındı. 14 yaşındaki genç kızın okula gitmediği öğrenildi. Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan A.K., hâkimin, "Niye yaptın" sorusuna "Yılların birikimi" cevabını verdiği, babasının öldüğü söylenince de gözyaşlarına boğulduğu ögrenildi.