Elif Şafak'tan Aşk ve Yol üzerine

Sinema izleyicisinin merakla beklediği Yangın Var filmi için ünlü yazar Elif Şafak özel olarak bir yazı kaleme aldı. Türkiye'de ilk kez bir sinema filminin e-dergisini çıkartan filmin yapım şirketi Yol Sinema, filmin içeriğine uygun olarak 'Aşk ve Yol' üzerine Elif Şafak'ın yazısını ilk sayıda okurlarına ulaştırıyor.

Elif Şafak'tan Aşk ve Yol üzerine
https://www.yanginvarfilm.com/dergi/ adresinden okunabilecek olan yazısında Elif Şafak, ‘Her aşk bir yolculuktur aslında. Ve her yolculuk değişim demektir; değişebilmek tepeden tırnağa’ diyerek başladığı yazısında filmin içeriğini kendi yazı üslubuyla anlatıyor…
Filmin vizyona gireceği tarih olan 9 Aralık’a kadar dört sayı çıkacak olan e-dergide, filmle ve oyuncularla ilgili ilginç ve eğlenceli yazılar ve notlar bulunuyor. Film üzerine yazı yazan Elif Şafak, ‘Yangın Var’ filminin hikayesinden çok etkilendiğini belirterek, Türkiye’de ilk kez film için yapılan e- dergide yazmanın da keyifli olduğunu vurguladı. Filmde Osman Sonant’ın canlandırdığı Koşman’a, uzun kamyon yolculuğunda aşık olan Nesrin Cavadzade, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’a göndermeler yapan filmde ‘Asya’ karakterini canlandırıyor. Yangın Var’da Nesrin Cavadzade ve Osman Sonant’ın dışında Yavuz Bingöl, Erkan Can, Şerif Sezer, Reha Özcan, Gaffur Uzuner ve Metin Yıldız gibi ünlü oyuncular kamera karşısına geçti.