Pursaklar`da Toplu İş Sözleşmesinde Mutlu Son

Ankara`nın Pursaklar Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Pursaklar`da Toplu İş Sözleşmesinde Mutlu Son
3 yıllık dönemi kapsayan toplu iş sözleşmesine imzalar, Altınova Kültür Merkezi’ndeki Meclis Toplantı Salonu’nda atıldı. Çalışanların sosyal haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan sözleşmeyi Belediye Başkanı Selçuk Çetin ile Bem Bir Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay imzaladı.

Törende bir konuşma yapan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin personelinin daha iyi şartlarda hizmet etmeyi hak ettiklerini ifade ederek, memurlarla yapılan toplu iş sözleşmesinde, çalışan personelinin sosyal haklarındaki iyileştirmenin önemli olduğuna dikkat çekti. Başkan Çetin, “Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Büyüyerek beldeden ilçeye geçiş yapan Pursaklar’ın bu hale gelmesinde personelimizin çok büyük emeği var. Onlar her şeyin iyisini hak ediyor. Kendileri için bu imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasının temini ediyorum.” dedi.


Bem Bir Sen Genel Başkanı Turbay da Pursaklar Belediyesi’nin hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, bu başarının mimarı Başkan Çetin ve personelini tebrik etti. Turbay, “Bu sözleşmeyi kabul eden Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Değerli çalışanların Pursaklar’daki bu önemli hizmetlerini takdirle karşılıyoruz. Bu sözleşmenin de herkese hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Başkan Çetin ile Bem Bir Sen Genel Başkanı Turbay 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. İmza törenin ardından misafirlere ikramda bulunan Başkan Çetin, projeleri misafirlerine anlattı.