Karısını 26 yerinden bıçaklayarak öldürdü
Osmaniye'de meydana gelen cinayet olayında Şıhlı Koca (37) adlı koca, tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü.

Eve gelen polis, kilitli kapı ve pencereden içeri girmeye çalıştı. Ancak Şıhlı K.'nın elindeki bıçak ve çocukları fark eden polis, pencereden içeri biber gazı sıktı, ardından kapıyı kırarak eve girdi. Ağır yaralı kadın ve çocukları Özel Yeni Hayat Hastanesi'ne kaldırıldı.
Boğazının kesildiği ve vücudunda da yaklaşık 26 bıçak darbesi olduğu anlaşılan Güneş K. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan Güneş K.'nın cenazesi yakınlarına teslim edildi. Güneş K.'nın cenazesi, Belediye Asri Mezarlığı'nda kılınan namaz sonrası toprağa verildi.
Saldırgan koca ise gözaltına alındı. Şıhlı K. adli makamlara sevk edildi. Kadının yakınları, çiftin uzun süredir aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu söyledi.
