Muğla’da Memurlara Sertifika

Muğla’da değişik birimlerde görev yapan ve görevlerinde bir üst makama yükselmek isteyen 33 İçişlere Bakanlığı çalışanı için düzenlenen terfi eğitimi tamamlandı.

Muğla’da Memurlara Sertifika
Muğla Valiliğinde gerçekleşen terfi eğitimine katılanlar iki hafta süre 75 saat eğitim aldı. Eğitim sonunda 20 Kasım’da yapılacak sınavda başarılı olacak çalışanlar görevlerinde bir üst makama terfi edecek. Eğitim sonunda düzenlenen bir törenle 33 katılımcıya belgeleri Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt tarafından verildi

Törende konuşan Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, “Bu eğitim çalışmasına katılan arkadaşlarımız İçişleri Bakanlığına bağlı birimlerde değişik yerlerde görev yapıyorlar. Bu eğitimin adı İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme Eğitimi. 33 arkadaşımız iki hafta süre ile değişik konularda eğitim aldılar. 20 Kasım’da yapılacak sınavda başarılı olacak arkadaşlarımız görevlerinde bir üst makama yükselecekler. Başarılı bir kurs dönemi yaşadık. Kurs sonunda kendilerine kurs bitirme belgelerini törenle dağıtıyoruz. Hepsini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.
Kaynak: İHA